Imke (Customer Service Medewerker)

Met meer dan 15 jaar werkervaring is Imke een specialiste op het gebied van customer service en export. In haar werk wordt Imke het liefst uitgedaagd om de spil te vormen tussen de klant, vervoerders en interne afdelingen waarbij zij tevens het opstellen van diverse exportdocumenten en de behandeling van L/C zendingen voor haar rekening neemt. Bij haar laatste werkgever wordt haar tijdelijke contract niet verlengd omdat het bedrijf op het punt staat om overgenomen te worden. De functie die zij daar had was echt perfect voor haar. Zodoende is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Freight Forwarder, Customer Service Export. 
 
Imke is hele ervaren vrouw binnen de logistiek met een specialisatie in export en customer service. Ze is heel sociaal en makkelijk in de omgang, maar daarnaast is ze wel recht voor d’r raap en zegt ze vaak waar het op staat. Imke is leergierig, pakt nieuwe dingen snel op en heeft een groot aanpassingsvermogen. Ze houdt van structuur en efficiënt werken en om dit te realiseren is ze heel proactief. Ze kan heel snel schakelen om uiteindelijk tot een oplossing te komen.
 
Imke is per direct beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Voeren van de communicatie met klanten uit de regio India, zowel schriftelijk als telefonisch
  • Aannemen en invoeren van orders
  • Opmaken van offertes
  • Behandelen van L/C zendingen
  • Onderhouden van nauwe contacten met distributeurs en EMEA verkoopkantoren 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

49

Woonplaats

Roermond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Oracle, MIC, MS Office